Esports

Jankovic i Ljubicic completen l'èxit

La sèrbia segella el títol femení imposant-se a Wozniacki. En la final masculina, el croat va superar Andy Roddick

Jelena Jankovic ha trobat en el desert d'Indian Wells la regularitat necessària per assolir un dels títols més importants de la seva carrera. La sèrbia va apuntar-se en dos sets (6-2 i 6-4) i menys d'una hora i mitja de joc la final femenina del primer Masters Series de la temporada contra la danesa Caroline Wozniacki: un triomf tan brillant com el conjunt verd llima encès que ha lluit durant la setmana.

El 4-0 amb el qual va arrencar la final era prou simptomàtic de l'estat de gràcia impossible de contrarestar per Wozniacki. La danesa va intentar reaccionar aconseguint els dos jocs següents, però Jankovic li va tornara trencar el servei per segellar el primer set. La mateixa dinàmica es va mantenir en el segon.

La inspiració de la mà dreta de la sèrbia a l'hora d'ajustar els cops li va permetre tornar a obrir forat (3-1), mentre la rival intentava aferrar-se al partit en va. Wozniacki no va fer cap trencament.

Tot i això, la danesa es lleva avui com a segona del rànquing femení, en detriment de la russa Dinara Safina. Jankovic escala al vuitè lloc.

El torneig es tancava de nit amb la final masculina que disputaven Ivan Ljubicic i Andy Roddick. El croat va completar la sorpresa fent-se amb el títol amb un doble 7-6.

Nadal i Marc López, un duet brillant

Poques hores després de veure's eliminat en les semifinals del quadre individual a mans d'Ivan Ljubicic, Rafa Nadal recuperava el somriure acompanyat pel català Marc López. Tots dos s'apuntaven el títol de dobles en desfer-se en la final del canadenc Daniel Nestor i el serbi Nenad Zimonjic, líders del rànquing de dobles, per 7-6 (8-6) i 6-3.

Aquest és el segon títol que guanyen junts, després de l'assolit l'any passat a Doha. «Tot i ser en dobles, guanyar em fa molta il·lusió, a banda que ho he fet amb un amic com en Marc», va comentar Nadal, a punt per afrontar el Masters 1000 de Miami «en condicions de guanyar».


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.