Esports

Iker Casillas assegura que Ibrahimovic no li causa "gaire problemes" com a davanter

El madridista se n'alegra de la marxa d'Eto'o per què "ha estat un malson"

El porter del Reial Madrid Iker Casillas diu que saber que Eto'o no jugarà més al Barça l'alleugereix com a porter i que el nou davanter blaugrana no li ha creat, fins ara, gaires problemes en el terreny de joc.

"La veritat és que per una banda fins i tot me n'alegro, perquè per a mi ha estat un malson -ha afirmat-; és una llàstima i li desitjo el millor perquè em porto fenomenal amb ell".  I dit això, ha avançat: "Amb Ibrahimovic, les vegades que hi he jugat, no hi he tingut gaire problemes, encara que en qualsevol moment et pot crear perill. Són dos grans jugadors, diferents, i segur que ajudarà al Barça a tenir l'hegemonia de l'any passat".

No obstant, està convençut que Florentino Pérez "ha creat un equip competitiu que, a nivell internacional, es guanyarà el respecte dels rivals".

"S'han portat jugadors importants i s'ha confiat en gent de la casa. S'ha complert la idea de portar grans jugadors, però també espanyolitzant la plantilla. S'ha fet una gran labor perquè l'equip pugui optar a les tres competicions", ha afegit.

Per això, el porter blanc ha valorat l'arribada de jugadors com Albiol, Arbeloa, Graner i la possible arribada de Xabi Alonso, considerant que els nacionals "no estan en un graó per sota de la resta" ni en "un segon pla".

"Un club ha de tenir bons jugadors, però també un nucli d'espanyols -i això no és ser racista-, gent que ha mamat el que és el Reial Madrid, com el clar exemple del Barça, i això és molt bo i és el que es volia", ha elogiat.

Igualment, ha parlat de Cristià Ronaldo: "Porto poc amb ell, no he pogut conviure amb ell a Irlanda. És un xaval molt noble i molt normal, com tots, potser els veterans som una mica més seriosos, però ell és un professional. Només cal veure el cos que té".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.