Esports

El Madrid s'aferra a les matemàtiques i somia endur-se la Lliga a l'última jornada

Iker Casillas recorda les dues Lligues que va perdre el Madrid al camp del Tenerife i especula amb aquesta possibilitat però a la inversa

Els jugadors del Reial Madrid s'aferren a les matemàtiques per continuar somiant amb la possibilitat d'aconseguir el títol de Lliga. I posen com a exemple, però a la inversa, les Lligues de Tenerife que el Barça va prendre al Madrid.

No obstant, el porter del Real Madrid Iker Casillas ha reconegut que el Barça "ha fet mèrits propis per guanyar la Lliga", tot i que també va trencar una llança a favor del seu equip.

Segons el capità de la selecció estatal, "tot el que ha aconseguit el Barça ha estat per mèrits propis", fugint de polèmiques sobre decisions arbitrals.

Ara bé, dit això, Casillas ha volgut recordar: "Fa 18 anys al Madrid li va passar això de perdre la Lliga en l'última jornada de manera sorprenent, així que ens toca guanyar l'últim partit i esperar a veure què passa", en referència a les dues Lligues que va perdre el Madrid al camp del Tenerife.

Per al defensa Sergio Ramos, "en el futbol existeixen els miracles, per la qual cosa encara no renuncio a poder ser campions de Lliga. Tinc certa esperança que el Barça ensopegui en l'última jornada amb el Valladolid al Camp Nou".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.