Esports

Iniesta s'entrena amb el grup

El migcampista, que avui fa 26 anys, és el primer cop que salta a la gespa de la Ciutat Esportiva després de lesionar-se el passat 13 d'abril

Eren les 11 del matí d'aquest dimarts quan els jugadors del FC Barcelona han saltat a la gesta de la Ciutat Esportiva, i entre ells Andrés Iniesta, que s'ha entrenat per primera vegada amb el grup aquest matí.

Iniesta, que aquest 11 de maig fa 26 anys, es va lesionar fa gairebé un mes, el 13 d’abril, durant un entrenament en què va tenir una ruptura del bíceps femoral de la cama dreta.

El migcampista del Barça ha rebut les felicitacions i una sonora ovació dels seus companys quan l’equip s’ha reunit al centre del camp abans de l’inici de l’entrenament.

Després de dos dies de festa, els homes de Guardiola han tornat als entrenaments per preparar el partit més decisiu d’aquesta Lliga, ja que els blaugranes es juguen diumenge a les set de la tarda el títol contra el Valladolid al Camp Nou.

L’única absència destacada, doncs, ha estat la de Maxwell, després que dilluns es confirmés que estarà tres setmanes de baixa.

Per la seva banda, Keita, que ha sortit amb la resta dels seus companys per exercitar-se, finalment ha abandonat la sessió per treballar al marge, degut a les molèsties que li ocasionaven les ferides que té al tendó d'Aquil·les fetes durant el partit contra el Sevilla.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.