Esports

El Barça, el millor club de la història

La Federació Internacional d'Història i Estadístiques del Futbol ha triat el FC Barcelona com el millor club de la història per davant del Manchester United i el Reial Madrid

El FC Barcelona és el millor club de la història del futbol. Ho diu la Federació Internacional d'Història i Estadístiques del Futbol (IFFHS), entitat que ha situat el club blaugrana per davant del Manchester United i el Reial Madrid, que ocupen el segon i el tercer lloc, respectivament.

La classificació històrica mundial de clubs de la IFFHS publicada aquest dijous té en compte tots els resultats de les lligues, copes i competicions de clubs de les sis confederacions continentals i de la FIFA des del 1991.

El rànquing, fixat cada 31 de desembre, té en compte els 50 millors equips de cada any. Després del Barça, el Manchester i el Madrid, la IFFHS ha col·locat a la llista dels 10 primers el Juventus de Torí , l'AC Milan, el FC Milan, el Bayern de Munic, l'Arsenal, el River Plate argentí i el Chelsea.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.