Esports

Carles Rexach: "És possible que em presenti a aquestes eleccions del Barça"

L'exentrenador blaugrana ha parlat d'un FC Barcelona molt superior i amb possibilitats d'avantatjar el Madrid en el proper partit

L'exjugador i entrenador blaugrana Carles Rexach ha confirmat aquest matí la seva intenció de presentar-se a les pròximes eleccions del FC Barcelona, que se celebraran el 13 de juny que ve i que suposaran el final del mandat de Joan Laporta.

"És possible que em presenti a les eleccions. Deixaré que passi el clàssic i la setmana que ve ja prendrem una decisió. Hi ha gent que m'interessa molt i gent que no tant. El món del futbol és bastant complicat", ha dit, mentre assegurava que té un projecte amb determinats noms propis en un desafiament de golf i pàdel entre exfutbolistes del Reial Madrid i del Barcelona.

Rexach ha aprofitat la presència dels mitjans de comunicació per comentar l'actual situació que viuen els dos grans equips del futbol espanyol. "Fa 15 anys el Barcelona era un equip que fitxava jugadors sense una línia definida i no hi havia continuïtat, ara el Barça juga amb una base, amb un sistema, i el que està fent una mica és el que feia el Reial Madrid abans", ha subratllat.

Superioritat blaugrana
"El Barça abans canviava molt d'entrenador, ara els entrenadors duren. Aquí (a Madrid) és al revés", ha explicat Rexach, que ha destacat que perquè un equip tingui èxit necessita "continuïtat i una línia definida". Rexach també s'ha referit al partit d'aquest cap de setmana entre el Barcelona i el Reial Madrid, en què, segons el tècnic català, es veuran dos estils de futbol "completament diferents".

"Veig una mica superior el Barça. La situació en què es troba el Madrid pot condicionar-lo, ja que la temporada per a ells passa per guanyar i de rebot guanyar la Lliga", ha conclòs.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.