Esports

Les entrades per a Roma es podran cedir a familiars o altres socis

El vicepresident primer del Barça convida als socis a fer servir tots els carnets disponibles a la família per tenir opcions en el sorteig de localitat per a la final de la Champions

"Ja hi podem comptar".  El vicepresident primer del FC Barcelona, Alfons Godall, ha confirmat aquest dilluns que els socis afortunats en el sorteig d'entrades per a la final de la Champions a Roma podran cedir les localitats a familiars fins a segon grau o altres socis.

Concretament, en una entrevista a El món de RAC 1, Godall ha dit: "Estem parlant de gent que de bona fe vol anar a veure el partit i si en un moment determinat un senyor no pot anar-hi perquè té un contratemps o ha fet servir el carnet d'un infant perquè vol tenir l'opció de participar en el sorteig i ho fa de bona fe, no ha d'haver-hi cap problema" perquè cedeixi l'entrada.

I és que, segons Godall, la UEFA demana el llistat de compradors d'entrades, que han de ser nominatives. "El problema serà que es presenti a Roma algú que no sigui el titular de l'entrada", diu el vicepresident, tot i que serà el Barça qui rotularà el nom del titular.

Per això, Godall ha recomanat als socis que facin "la inscripció de les seves peticions en els formularis d'Internet que hi ha preparats, que facin servir els carnets de la família i ja es mirarà que en el moment de recollir l'entrada, la família tingui l'opció de decidir quin familiar hi va".

A més, i degut al significatiu augment d'inscripcions rebudes després de conèixer's aquest canvi, el club ha decidit ampliar el termini de sol·licituds de localitats per a la final fins dimarts a les 9 del matí, una hora abans del sorteig. Divendres passat, el FC Barcelona va rebre 9.697 sol·licituds per a les 17.000 entrades disponibles.

El vicepresident blaugrana ha informat a la ràdio que la finalitat de la norma que aplica la UEFA és evitar dues coses. Una, que l'entrada vagi a parar a mans de violents i gent incontrolada i, dues, que vagi a parar a circuits de compravenda fora de control i amb preus abusius.

Cal recordar que el Barça disposa de poc més de 17.000 entrades a un preu que oscil·larà entre els 70 i els 200 euros. Divendres passat, 8 de maig, a les 10 del matí es va iniciar el procés de petició de localitats a través de la pàgina web del club i que finalitza aquest dilluns a les 7 de la tarda.

Si hi ha més demandes que localitats disponibles -fet que es dóna per segur que passarà-, el Barça farà un sorteig dimarts dia 12. La recollida de les entrades es farà del 12 al 14 de maig.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.