Esports

Florentino Pérez viatja a Milà per tancar el fitxatge de Mourinho

El president del Madrid s'entrevistarà aquest divendres amb Massimo Moratti per intentar resoldre el problema de la clàusula de rescissió de 16 milions d'euros que exigeix l'equip milanès per alliberar l'entrenador portuguès

El president del Reial Madrid, Florentino Pérez,  viatja cap a Milà per intentar tancar el fitxatge de José Mourinho.

Pérez s'entrevistarà aquest divendres amb el propietari i president de l'Inter, Massimo Moratti, per intentar resoldre el problema del pagament de la clàusula de rescissió de 16 milions d'euros que el club milanès exigeix per deixar lliure l'entrenador portuguès i que està retardant el fitxatge.

D'altra banda, la premsa italiana assegura que Mourinho està avaluant la possibilitat de presentar el seu cas al Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAS), ja que considera que aquest tipus de clàusules no tenen valor a Itàlia.

Els assessors del tècnic portuguès han explicat que existia un acord entre el club i Mourinho que preveia la seva sortida del club sense clàusules si finalment guanyava la Lliga de Campions.

El president de l'Inter de Milà, Massimo Moratti, ha assegurat que José Mourinho és l'únic que ha espatllat la festa del triplet. En unes declaracions a la Gazzetta dello Sport, Moratti reconeix que li estarà eternament agraït per tot el que ha fet pel club. El màxim dirigent de l'Inter ha negat, però, que li hagués promès al tècnic portuguès que l'alliberaria de la clàusula dels 16 milions d'euros si guanyava la Champions.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.