Esports

Guardiola: "el punt no ens falta, el guanyarem nosaltres"

El tècnic blaugrana manté el seu discurs de prudència, malgrat que l'equip podria sentenciar avui mateix el seu segon títol de la temporada

El darrer pas cap al títol de lliga l'ha de donar el Barça i no altres equips. El tècnic blaugrana manté el to de prudència poques hores abans que l'actuació del Madrid pugui sentencia la lliga. "El Madrid és capaç de guanyar els tres partits que li queden. No espero que ningú em regali res, entre d'altres coses perquè allò que hem fet ens ho hem guanyat nosaltres. El punt que ens falta el guanyarem nosaltres", ha assegurat Pep Guardiola.

Guardiola ha insistit que avui, "la Lliga és el trofeu més important que existeix, perquè premia la regularitat", i ha evitat parlar de la preparació de possibles celebracions: "És que encara no som campions", ha recordat. "No tenim cap incidència en el partit del Madrid i el Vila-Real, per tant, anirem a Mallorca a guanyar, a competir bé, com sempre".




Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.