Esports

Cristiano: "Jo sóc més gran que Messi per alçada i amplada"

L'estrella dels blancs, Cristiano Ronaldo, ha dedicat elogis també a l'argentí: "Està entre els millors d'ara i de sempre"

La política de silenci implementada per Guardiola en la vigília del clàssic no s'ha copiat a Madrid. L'estrella dels blancs, Cristiano Ronaldo, ha dedicat elogis també a l'argentí: "Està entre els millors d'ara i de sempre".

I dit això, ha bromejat: "Jo sóc més gran que Messi per alçada i perquè sóc més ample", a la demanda sobre si era millor que l'argentí.

"Messi està fent un curs fenomenal, marca molts gols. Està en un gran moment. Segur que està entre els millors futbolistes d'ara i de sempre", ha asseverat, més seriosament. "Personalment, estic bé. Segur que en els anys vinents estaré entre els millors", ha dit el portuguès.

No obstant, ja ha advertit que aquest dissabte, sobre la gespa del Bernabéu, no només hi seran ell i Messi, sinó molts bons jugadors.

Les apostes que s'estan fent davant del clàssic Reial Madrid-Barcelona s'inclinen per una victòria de l'equip de Pellegrini, amb Cristiano Ronaldo com a autor del primer gol del partit, segons fonts de Sportium.

En qualsevol cas, el marge és estret, ja que respecte dels 2,25 euros que guanyaran els qui hagin apostat per l'equip merengue se situen els 2,75 euros dels que confien en una victòria culer. A més, l'empat es pagarà a 3,20 euros per cada euro apostat.

Pel que fa als resultats, els qui sortiran més mal parats seran els que han apostat per un 1-1, que s'emportaran set euros per euro apostat, seguits per l'1-0, 2-1 o 0-1, que s'emportaran vuit euros per euro apostat.

Això sí, els qui han decidit per resultats més exagerats podrien emportar-se una bona quantitat. I és que es pagaran 101 euros per euro apostat si qualsevol dels dos equips marca més de cinc gols.

Finalment, els apostadors també s'han pronunciat sobre qui marcarà el primer gol del partit. Cristiano Ronaldo és el favorit, amb apostes de 5,50 euros per euro, seguit per Lionel Messi (6 euros) i Gonzalo Higuaín (6,50 euros). Això sí, si al final són Abidal (67 euros) o Puyol (51 euros) els que troben abans la porteria contrària més d'un s'emportarà una bona alegria. Si el partit queda a zero, els apostadors rebran 10 euros per euro apostat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.