Esports

L'agent de Valdés assegura que no han trencat les negociacions amb el Barça

Aquest matí el Barça donava per acabada la negociació perquè no s'havia arribat a cap acord

Ginés Carvajal, representant del porter del Barcelona Víctor Valdés, ha assegurat aquesta tarda que, "encara que la negociació està complicada", la voluntat del jugador encara és la d'arribar a un acord de renovació amb el club blaugrana.

En declaracions al programa 100 metres de RAC1, Carvajal ha reconegut que "hi ha diferències, perquè si no ja hauríem renovat". "Per la nostra part, no trenquem cap negociació i el Barça tampoc no m'ho ha expressat així", ha afegit Carvajal, que ha indicat que les xifres que estan sortint a la llum –Valdés demanaria nou milions d'€ per temporada– no s'ajusten a la realitat.

L'agent de Valdés també ha descartat un traspàs imminent del porter. "No tenim cap oferta ni l'escoltarem, vingui d'on vingui, perquè Víctor té un any més de contracte i es deu al Barça", ha assegurat.

Nova reunió sense acord
Carvajal s'ha reunit aquest matí a les oficines del club amb el secretari tècnic, Txiki Beguiristain, i amb el director de l'àrea de futbol, Raül Sanllehí, per tractar la renovació del Valdés, però les dues parts l'han abandonat novament sense arribar a cap acord.

Vista la situació i davant la dificultat d'emprendre la renovació del contracte –el Barça li oferia un compromís per cinc temporades– des del club català donaven avui les negociacions pràcticament per trencades.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.