Esports

Rosell presenta 13.491 signatures per ser candidat

Marc Ingla en lliura 4.744, Jaume Ferrer, 4.422 i Agustí Benedito, 2.847

Les eleccions al Barça tenen quatre candidats. En primer lloc, el precandidat Sandro Rosell ha presentat avui a la seva seu un total de 13.491, que passen àmpliament el tall establert en 2.095 firmes per esdevenir candidat, però que no arriba al 25% en relació amb les paperetes sol·licitades (60.000).

Rosell s'ha mostrat "molt satisfet" dels resultats obtinguts i de la "resposta" dels socis. "Seguim apostant per una campanya explicativa i un procés electoral net i de club modèlic, si no és així, assumeixo el compromís personal de no permetre ni una irregularitat", ha comentat referint-se al "joc net" que espera.

Marc Ingla, que ha preferit esperar-se a fer públic el nombre de signatures de suport a les vuit del vespre, hora límit per lliurar-les, n'ha presentat 4.744. I el vicepresident de patrimoni Jaume Ferrer ha comunicat que la seva precandidatura ha reunit 4.422 suports de socis. Per la seva banda, Agustí Benedito n'ha dut 2.847. D'aquesta manera, aquests quatre precandidats han passat el primer filtre i ja són candidats oficialment.

Alexis Plaza, plega
El precandidat Alexis Plaza s'ha convertit en el primer aspirant  a abandonar la cursa electoral, després d'admetre que únicament ha reunit 1.209 avals, 886 menys dels que necessitava per convertir-se oficialment en candidat.

Mitjançant un comunicat, Plaza ha explicat que ha dipositat davant un notari 1.209 paperetes "correctament complimentades i posteriorment s'ha procedit a la seva destrucció en compliment de la llei de protecció de dades".

D'aquesta manera, Plaza ha volgut garantir-se que els suports rebuts "no seran utilitzats de manera incorrecta", i també ha volgut evitar que "les possibles paperetes duplicades perjudiquin els precandidats que hagin aconseguit superar la xifra de tall".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El cel només el tocarà un

Barcelona
 

Fronteres a cop de pedal

 
 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona
 

Messi, una llegenda infinita

Barcelona
 

Krejcikova apel·la al talent i guanya el títol a Londres

BARCELONA / LONDRES