Esports

Penalitzen el Barça per permetre enviar propaganda d'Ingla i Ferrer

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha donat la raó al recurs que va presentar l'equip de Sandro Rosell

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha declarat nuls els enviaments de propaganda que va permetre la junta electoral de les eleccions del FC Barcelona als precandidats Jaume Ferrer i Marc Ingla, i així ha donat la raó al recurs que va presentar l'equip de Sandro Rosell.

Fa unes quantes setmanes la junta electoral va permetre a les precandidatura d'Ingla i Ferrer, en contra del que assenyala l'article 47 dels Estatuts del Barça, l'enviament de propaganda electoral als socis, quan això només és possible en la fase en què els aspirants s'han convertit en candidats, és a dir, a partir d'avui a les 20h.

Només un interventor

D'una altra banda, la junta electoral, contràriament al que s'ha aplicat en altres eleccions, només permetrà que cada precandidatura destini un interventor a la validació de les firmes, la qual s'iniciarà demà i conclourà dijous a la tarda.

Aquests interventors, després d'experiències passades, com el 2003 quan la validació de firmes va resultar un caos, no podran discutir les paperetes d'altres precandidatures i només tindran coneixement de les seves en el cas que siguin invalidades.

El Barça comptarà amb més de dotze cal·lígrafs i una llarga llista de treballadors del club per validar les més de 20.000 firmes que es lliuraran aquesta tarda per part de tots els precandidats que aspiren a la presidència del club.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.