Esports

La confrontació entre Rosell i Laporta polaritza la campanya electoral

El precandidat nega que sigui investigat i assegura que la Fiscalia brasilera només li ha demanat informació, mentre el president del club l'acusa de mentir i l'insta a aclarir l'afer

La polèmica arran de la investigació d'un frau per part de la Fiscalia brasilera en què apareix relacionada una empresa del precandidat a la presidència del FC Barcelona Sandro Rosell està aconseguint polaritzar la campanya electoral del club i també estar en el centre de comentaris i d'atacs. L'encara president Joan Laporta pressiona Rosell, que nega tenir cap implicació en el cas investigat per la justícia brasilera.

Sandro Rosell ha assegurat aquest dijous que l'única vinculació d'una de les seves empreses, Ailanto Marketing, en el cas de corrupció investigat per la Fiscalia del Brasil correspon a una petició d'informació de les autoritats judicials d'aquell país.

Rosell ha assegurat que la justícia brasilera s'ha limitat a fer un "requeriment informatiu" relacionat amb una "irregularitat del govern de Brasília [capital administrativa de Brasil], no de la meva empresa". "El que ha fet la Fiscalia és demanar informació, res més", ha remarcat. "No estic encausat ni en la meva vida he estat en un jutjat. Un fiscal està investigant suposades irregularitats del govern de Brasília, no de la meva empresa", ha subratllat.

Les declaracions de Rosell han estat replicades immediatament per Joan Laporta. L'encara president del Barça ha acusast l'aspirant al càrrec de mentir i l'ha instat a donar explicacions sobre el cas per poder aspirar a la presidència del FC Barcelona.

"Rosell menteix si diu que no està encausat perquè l'empresa és seva. Necessitem explicacions convincents. Si diu que la seva empresa no hi està implicada, està mentint. La seva empresa, juntament amb el governador de Brasília, està acusada de corrupció i enriquiment il·lícit", ha afirmat Laporta. El mandatari blaugrana ha afegit que "Alexandre Rosell és el propietari de l'empresa perquè he llegit el document, per tant m'agradaria que s'expliqués la veritat al soci perquè és el que volem els barcelonistes", ha explicat.

Divendres, demanda contra Ingla
Per la seva banda, Sandro Rosell ha anunciat que aquest divendres presentarà una demanda civil contra el seu rival Marc Ingla per atemptar contra el seu honor. El mateix Rosell ha confirmat avui la presentació de la demanda civil en els esmorzars de la revista Don Balón, cosa que es podria fer al matí en un jutjat de Barcelona.

"Les insinuacions les deixo passar totes, els rumors els deixo passar tots, però quan a una persona se li sobrepassa l'honor, a partir d'aquí no en deixo passar ni una. Per aquesta circumstància he presentat una demanda a Marc Ingla", ha indicat Rosell.

La demanda es basa en la percepció de Rosell que Ingla ha atemptat contra la seva persona per haver assegurat que estava "encausat" en un procés judicial al Brasil per unes presumptes irregularitats d'una de les seves empreses de màrqueting en el marc d'un partit amistós entre el Brasil i Portugal.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El cel només el tocarà un

Barcelona
 

Fronteres a cop de pedal

 
 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona
 

Messi, una llegenda infinita

Barcelona
 

Krejcikova apel·la al talent i guanya el títol a Londres

BARCELONA / LONDRES