Esports

Laporta utilitza la seva web per carregar contra Sandro

En una carta en primera persona a la seva pàgina web, l'actual president del FC Barcelona ofereix detalls sobre l'empresa de Brasilia de Rosell i li exigeix que doni explicacions clares als socis

Marc Ingla ho va anunciar. Sandro Rosell ho va negar i ho va denunciar. I ara, Joan Laporta, ofereix més detalls sobre la polèmica arran de la investigació d'un frau per part de la Fiscalia brasilera en què apareix relacionada una empresa del precandidat a la presidència del FC Barcelona Sandro Rosell . I ho fa en una carta en primera persona a la seva pàgina web.

Així, a www.laporta2010.cat, i sota el títol Qui és Alexandre Rosell?, Laporta afegeix més llenya al foc i assegura que la Fiscalia de Brasília ha iniciat una demanda per frau contra l'erari públic contra l’empresa Ailanto Marketing Ltda., propietat de Sandro Rosell en un 99%.

"L’escrit de la sol·licitud, datat el 29 de juliol del 2009 i firmat per cinc fiscals de Brasília, es presenta contra el governador de l’Estat Federal, José Roberto Arruda, actualment a la presó; Agnaldo Silva de Oliveira, en la data dels fets Secretari d’Esports del Districte Federal, i contra l’empresa del senyor Alexandre Rosell", diu el text.

Més encara: "Els documents que tots els socis poden consultar a la xarxa són prou eloqüents i no donen marge a la interpretació: Ailanto Marketing Ltda., encara en actiu, és una empresa pantalla creada pel senyor Rosell per a l’explotació d’un partit amistós entre Brasil i Portugal que es va disputar el novembre del 2008 a Brasília. Segons el fiscal, aquesta empresa ha estat encausada per haver actuat “amb ànim fraudulent i nítida mala fe” en la contractació del citat partit, pel qual Ailanto va cobrar 9 milions de reals, uns quatre milions d’euros, de la secretaria d’esports del govern estatal de Brasília", assegura Laporta.

Davant d'això, i sempre segons l'actual president blaugrana, encara no ha donat a l’opinió pública arguments convincents en referència a aquest assumpte: "Tot han estat evasives i jocs de paraules presentades en un estat de nerviosisme que encara genera més desconfiança vers la seva persona".

A més, li recorda que no cal que vengui les seves empreses per ser el futur president del Barça perquè "n’hi ha prou que expliqui si els seus negocis són incompatibles amb el càrrec" que vol ocupar.

Al seu entendre, Rosell ha de saber "si està preparat per veure passar negocis davant seu que no podrà aprofitar, un fet que l’angoixava en la seva etapa com a vicepresident [...] El senyor Alexandre Rosell ha de saber que el Barça es presideix des de l’honorabilitat i la generositat, dues paraules contraposades al ressentiment i a l’ànsia del poder per al poder. El senyor Alexandre Rosell, que admet que no és feliç amb el millor Barça de la història –només n’està content, diu-, sap que al soci no se’l pot enganyar, una frase que va utilitzar tantes vegades qui li fa confiança, el senyor Josep Lluís Núñez".

Finalment, Laporta es pregunta: "Què més ens espera? Creure’ns que no ha parlat amb cap membre de cap grup violent? Creure’ns que no cal un secretari tècnic perquè ell mateix ja fitxarà els jugadors? Potser resulta que qui menteix és l’Alexandre i no el Sandro, o a l’inrevés, aneu a saber".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El cel només el tocarà un

Barcelona
 

Fronteres a cop de pedal

 
 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona
 

Messi, una llegenda infinita

Barcelona
 

Krejcikova apel·la al talent i guanya el títol a Londres

BARCELONA / LONDRES