Esports

Zlatan es perd el clàssic

Guardiola demana als seus jugadors que siguin "valents" i "atrevits" al Bernabéu. Del Madrid ha dit que és un equip "comprat" per guanyar-ho tot

Zlatan no s'ha recuperat a temps i Guardiola no podrà comptar amb ell per al clàssic del Bernabéu. De fet, aquest divendres, el suec ha seguit fent treball específic al gimnàs per recuperar-se de la ruptura al soli de la cama dreta que es va fer durant l’escalfament en el darrer partit de Lliga de dissabte passat.

Guardiola ha decidit convocar 19 jugadors per al clàssic d'aquest dissabte contra el Madrid, on no consten ni Ibrahimovic ni Abidal, però entre els quals sí que hi ha Piqué, que ha rebut l'alta mèdica.

Piqué es va fer una elongació a l'adductor de la cuixa dreta en el partit contra l'Atlhetic Club però s'ha recuperat a temps per entrar a la llista de convocats per disputar el partit al Santiago Bernabéu. El central blaugrana s'ha entrenat aquest divendres amb total normalitat amb la resta de l'equip.

L'entrenador del Barça ha explicat aquest divendres que l'únic que li demanarà als seus jugadors abans de sortir a la gespa del Santiago Bernabéu és que siguin "valents, que vagin a buscar el partit". Al seu entendre, en aquests tipus de partits no es pot demanar gaire cosa més. "Al Bernabéu s'ha de ser molt atrevit", ha argumentat.

Del Reial Madrid, Guardiola ha dit que és un equip "comprat" per guanyar-ho tot. I assegura que es planteja el partit com si fos una final.

Abidal, l’altre jugador lesionat de l’equip, tampoc serà al Santiago Bernabéu. I és que el lateral francès en té per uns 10 dies després de lesionar-se dimarts contra l’Arsenal.

El Barça ha fet aquest divendres la darrera sessió d'entrenament abans del partit al Bernabéu amb els 19 jugadors que viatjaran demà a Madrid.

L’expedició blaugrana sortirà a les 10.15 hores del Camp Nou en direcció a l’aeroport del Prat per agafar un avió que els traslladi fins a Madrid. El vol s’enlairarà a les 11 del matí i s'ha previst que arribi a Barajas a les 12 del migdia.

El duel començarà a les deu de la nit i un cop acabat el partit l'equip tornarà a Barcelona, també en un xàrter que arribarà a l'aeroport del Prat cap a quarts de tres de la matinada.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.