L'Espanyol fa un pas important per dir adéu al descens (0-1)

Guanya a Almería amb un gol de falta directa de Luis García

L'Espanyol ha fet un gran pas per allunyar-se del descens en el tram final de la competició, al superar per 0-1 a un rival directe, l'Almeria.

El conjunt local ha estat l'amo de la pilota a la primera meitat, però li han mancat d'ocasions per demostrar  aquesta superioritat davant d'un Espanyol que tampoc no ha ofert gaire més que l'equip de Juanma Lillo. L'equip d'Almería ha intentar emprar la velocitat per superar una defensa perica ben situada i que no s'ha deixat sorprendre.

La primera meitat ha estat marcada pel joc en el centre del camp i cap arribada, ni a l'àrea blanc-i-vermella ni a la blanc-i-blava, el que ha beneficiat l'equip de l'argentí Maurici Pochettino, al que un empat a l'estadi dels Jocs Mediterranis no li anava malament.

En la segona part, l'Espanyol ha sortit decidit a enllestir el partit,  a la recerca del triomf, amb alguna mica més de decisió. Tot just començar aquest període, Forlín ha tingut una bona oportunitat però s'ha trobat amb un magnífic Diego Alves a la porteria.

Tanmateix, el gol no ha trigat a arribar. Luis García ha marcat de falta directa al minut 54.

Amb el marcador en contra, els blanc-i-vermells hi han posat més ganes que encert, i en el minut 62 ha pogut marcar, però la rematada, fluixa, l'ha aturat Kameni.

L'Espanyol, per la seva part, ha pogut sentenciar a la contra, però Verdú ha disparat fora (minut 73).