Esports

Sánchez Llibre deixa entreveure que podria deixar el club

El president de l'Espanyol considera que "ha arribat el moment de pensar en un canvi"

El president de l'Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, ha parlat aquest diumenge del seu futur com a president del club blanc-i-blau i ha reconegut que ha arribat el moment de pensar en un canvi, encara que ha deixat clar que ell no pensa convocar una junta d'accionistes.

"És el moment de començar a pensar en el canvi, però això han de decidir-ho els accionistes. L'Espanyol ha d'estar molt més amunt que ara. Segur que pot sortir algú que ho faci millor que jo, encara que si analitzem la meva gestió hi ha hagut més coses bones que dolentes", ha indicat.

Sánchez Llibre, en qualsevol cas, ha deixat clar que no convocarà una junta d'accionistes, encara que ha recordat que qui tingui un 5 per cent de les accions està en el seu dret de demanar-ho. La mala situació de l'equip durant tota la temporada ha generat bastantes informacions en aquest sentit.

Una vegada aconseguida la salvació de l'equip, el president espanyolista ha començat a treballar amb vista a la temporada que ve. El primer cas que ha de solucionar és la renovació de l'entrenador, Mauricio Pochettino.

"Ens asseurem amb ell. Ja hem contactat amb ell i ara hem d'arribar a un acord per renovar-li. Seria de bojos no comptar amb ell", ha remarcat el dirigent espanyolista, que també ha de negociar amb Iván de la Peña i Carlos Kameni.

"Parlaré amb Kameni la setmana que ve encara que sigui per acomiadar-nos, però puc assegurar que no té signat res amb ningú. A De la Peña no se'l pot discutir i sabem el que ha fet per nosaltres. Al futbol hi ha quatre jugadors com ell", ha declarat.

La continuïtat de Raúl Tamudo és un altre dels assumptes pendents. Al capità blanc-i-blau li resta un any de contracte encara que s'ha rumorejat que pot abandonar el club: "M'encantaria que acabés aquí la seva carrera com a futbolista. És un símbol del club i hem de respectar la decisió que prengui".

El president, que ha reconegut que baixar a Segona Divisó hauria estat "un drama" per a l'entitat, ha demanat al públic que la setmana que ve aplaudeixi els jugadors. "Si volen xiular, que vagi cap a la llotja", ha demanat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.