Esports

El Getafe supera l'Espanyol

L'equip blanc-i-blau ha estirat les seves línies i ha estat un error

El Getafe ha guanyat l'Espanyol per 2 a 0 en el partit corresponent a l'anada de setzens de final de la Copa del rei.

Amb gairebé tot el seu potencial al màxim, el Getafe ha saltat al terreny de joc amb la intenció de ser els propietaris de la pilota, de posar el futbol sobre la taula i d'intentar doblegar ràpidament a l'Espanyol, un rival al qual la Copa semblava no interessar massa.

En els primers quaranta-cinc minuts, el conjunt català no ha disparat ni una vegada a porta. Mentrestant, el Getafe, només ha espantat amb les incursions de Pedro León i alguna fogonada de Juan Albín, que ha fallat un mà a mà després d'una paret amb Roberto Soldado.

En la segona part del partit, Pedro León i Juan Albín han connectat per marcar el primer de la nit i animar la festa.

Amb el marcador en contra, l'equip blanc-i-blau ha estirat les seves línies. Ha estat un error. El Getafe ha jugat al contraatac, cosa que domina a la perfecció. I així ha arribat el segon, que s'ha fabricat en tres passades. Pedro León, Roberto Soldado i Jaime Gavilán han estat els protagonistes. L'últim, de cap, ha rematat a la xarxa un centre del valencià.

Fitxa tècnica:
2.- Getafe: Codina; Cortés (Rafa, min.34), "Cata" Díaz, Mario, Mané; Boateng, Parejo; Pedro León, Manu (Gavilán, min.60), Albín; Soldado (Adrián, min. 75).

0.- Espanyol: Álvarez; Pillud, Pareja, Roncaglia, Chica; Marquez, Baena; Nakamura (Iván Alonso, min. 52), Luis García, Marquis (Verdú, min. 65); Sahar (Pedraza, min. 79).

Gols: 1-0, min.60: Albín remata una passada de la mort de Pedro León. 2-0, min. 69: Gavilán remata de cap un centre de Soldado.

Àrbitre: Clos Gómez (Comitè Aragonès): Ha mostrat cartolina groga a Roncaglia (min. 35) i Pillud (min.43) per part visitant i a Soldado (min. 37), "Cata" Díaz (min. 58) i Parejo (min. 85) per part local.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.