Esports

KTM es retira del Ral·li Dakar

La marca de motos de Marc Coma justifica la decisió per la limitació de cilindrada imposada per l'organització de la prova

La marca de motos KTM ha anunciat oficialment la seva retirada del Ral·li Dakar a causa de la limitació a una cilindrada màxima de 450 C.C dictada per l'organització de la prova.

KTM, equip de l'actual vencedor del ral·li en motos Marc Coma, ha assegurat "que la marca no estarà representada en la carrera sud-americana ni amb un equip oficial ni amb escuderies recolzades directament per KTM" i anuncia que centrarà a partir d'ara els seus esforços "en el Campionat del Món i altres proves de rellevància".

"Estem consternats per la falta de lleialtat de l'organitzador , especialment després dels enormes esforços que vam realitzar arran de la cancel·lació del Dakar el 2008, col·laborant al manteniment d'una nova edició de la carrera, fins i tot en un període de tremenda crisi econòmica", afirma el conseller esportiu de la marca, Heinz Kinigadner, en unes declaracions recollides en la nota.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.