Esports

Marc Coma guanya la seva primera etapa al Dakar 2010

El d'Avià aconsegueix la victòria en la quarta etapa, la primera a Xile, però encara és a 38 minuts del líder en la general

El pilot català Marc Coma (KTM), defensor del títol en la categoria de motos, ha guanyat la seva primera etapa en l'edició d'aquest any del Rally Dakar, en imposar-se en la quarta jornada, que ha portat els participants de la caravana de Fiambalá, a l'Argentina, Copiapó, a Xile, travessant els Andes.

Coma ha fet el recorregut, retallat per l'organització després de la duresa de la jornada d'aquest dilluns, en un temps de 1:46.58 hores, 2,04 minuts menys que el francès David Casteu (Sherco) i 3.14 menys que Cyril Despres (KTM).

Tanmateix, Despres es manté ferm en el liderat amb 8,53 minuts d'avantatge sobre Casteu, el segon classificat. Coma, vencedor de l'any passat, encara és a 38.50 minuts del cap de la classificació, ja que diumenge va ser sancionat amb 22 minuts de penalització i ahir va tenir una avaria.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.