Esports

Els mossos i la seguretat privada de l'Estadi Olímpic tindran més personal per evitar incidents en l'Espanyol-Barça

Esports

Els Mossos d'Esquadra i la junta directiva del RCD Espanyol han desenvolupat un dispositiu especial per garantir que no hi hagi incidents en el partit de Copa del Rei que el conjunt blanc-i-blau jugarà aquest dimecres contra el FC Barcelona. Aquest partit ha estat declarat "d'alt risc" per la Comissió Antiviolència.

Entre les mesures previstes s'ha previst un increment dels efectius tant de la policia com dels empleats de seguretat de l'Espanyol. A més, els Mossos formaran una línia de suport a la seguretat privada de l'Estadi Olímpic per garantir l'escorcoll del públic que entri al camp. Amb aquest suport es vol evitar l'entrada d'objectes perillosos, tant per al públic com per als jugadors.

L'intendent Antoni Antolin, cap de coordinació de Regió Metropolitana de Barcelona dels Mossos i cap del dispositiu d'aquest partit, ha destacat que amb la presència dels agents es vol evitar l'entrada d'elements "no autoritats" per la normativa corresponent.

Els mossos podran actuar si algun espectador es nega a ser sotmès a l'escorcoll així com fer un seguiment d'aquest control. L'Espanyol també ha previst altres mesures per evitar qualsevol incident, com vendre a cada soci tres entrades numerades. Antolin ha destacat que a partir d'aquesta numeració es podrà saber si el soci ha fet "un mal ús" de les entrades "donant-les a algú que no li correspondria".

El cap del dispositiu també ha destacat que a priori no treballen sobre cap hipòtesi de presència dels Boixos Nois a l'estadi, tal com aquest club ha anunciat.

A més ha destacat que els agents es limitaran a garantir l'ordre dins i fora de l'estadi, a banda de controlar que les persones que entrin portin entrada i compleixin "la normativa vigent". També s'evitarà la presència de qualsevol "element radical" que vulgui distorsionar el normal desenvolupament del partit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.