Esports

Proves per desmentir Tamudo

Sánchez Llibre mostra un document que demana una rebaixa de la clàusula. La directiva es va plantejar apartar el jugador del grup

Embolica que fa fort. Com si es tractés d'un judici, el fiscal Daniel Sánchez Llibre va presentar proves per deixar Raúl Tamudo per mentider i escombrar cap al club. La tardor és època de col·leccionables en inacabables fascicles i la televisió ens bombardeja a propostes, la majoria vorejant el ridícul. L'Espanyol no ha volgut ser menys i ens ha presentat un conflicte per capítols que s'emmerdava dia rere dia. Un símbol tocat i enfonsat.

Avui tothom estarà pendent de la convocatòria de Pochettino. ¿Hi serà Tamudo? Després d'una roda de premsa de tres quarts d'hora per llançar el davanter als lleons, Dani, De la Cruz i Planes van reunir-se amb el cos tècnic i veurem si hi ha conseqüències. Tan enfadats estaven amb el màxim golejador de l'Espanyol que hi va haver debat a la directiva, amb alguns partidaris d'apartar-lo de l'equip i, fins i tot, rescindir-li el contracte. De moment, s'anuncien mesures disciplinàries de contingut incert, però més moderat.

Si dijous Tamudo exigia disculpes de De la Cruz i Planes, ahir la truita es girava i era Joan Collet qui esperava una rectificació del davanter. El canvi derivava de l'aparició de Dani per Sant Adrià, document en mà, per demostrar que el club no mentia i que era el representant del jugador, Tomás Durán, qui havia exigit primer i demanat després per escrit que la clàusula es rebaixés de 30 a 2 milions, 3 en cas que l'oferent fos espanyol.

Renovació descartada

Enmig del conflicte, Dani va fer un intent de salvar la imatge de Tamudo situant el representant com el dolent de la pel·lícula. El president va dubtar si el punta coneixia l'existència del document i va apuntar a una reunió la pròxima setmana per aclarir coses. Si la trobada s'hagués fet abans i algú hagués comptat fins a deu, l'afició potser s'hauria estalviat un sainet tan desagradable que empastifa un símbol del club.

Dani va aparèixer en sentir-se ofès perquè un empleat hagués titllat de mentider un directiu. La cronologia va des de l'oferta del Vila-real rebutjada pel club, que va apujar la clàusula del jugador, i els intents de marxar d'aquest últim, document inclòs. I de renovar, com va proposar dijous Tamudo, res de res. Una etapa tancada i el millor jugador de la història de l'Espanyol marxant amb una directiva assenyalant-lo i dient-li mentider per un conflicte amb el representant.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.