Esports

Pochettino no vol Tamudo

El tècnic de l'Espanyol el deixa fora de la convocatòria davant el Tenerife

Raúl Tamudo, davanter de l'Espanyol, s'ha quedat fora de la convocatòria de 18 futbolistes que ha facilitat l'entrenador blanc-i-blau, Mauricio Pochettino, amb vistes al partit d'aquest diumenge davant el Tenerife.

Tamudo, protagonista aquesta setmana  per la seva situació contractual, no ha entrat a la llista de convocats malgrat tenir l'alta mèdica. El jugador, que es va lesionar abans del partit contra el Deportivo de la Corunya, només ha disputat dos partits aquesta temporada.

Per contra, Pochettino sí que ha decidit convocar Iván de la Peña, que ha estat lesionat una mica més d'un mes. El càntabre no juga des del partit contra el Reial Madrid. El tècnic també ha citat per primera vegada aquesta temporada al central del filial Víctor Ruiz.

Al marge de la baixa de Tamudo, cal destacar les absències de Juan Forlín, sancionat per la seva expulsió davant el Vila-real, i Javi López, que ha estat convocat amb l'Espanyol B.

La llista completa és: Kameni, Cristian Álvarez, Pillud, Pareja, Roncaglia, David García, Moisés Hurtado, Verdú, De la Peña, Baena, Marqués, Luis García, Iván Alonso, Coro, Nakamura, Callejón, Ben Sahar i Víctor Ruiz.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.