Esports

Benedito aposta per introduir el vot electrònic al Barça

El candidat ha exposat avui les línies més interessants de l'apartat de participació del soci barcelonista

L'empresari i candidat a la presidència del Barcelona Agustí Benedito ha revelat avui que impulsarà el vot electrònic a l'entitat catalana si és escollit president diumenge que ve 13, en la jornada electoral per succeir Joan Laporta com a mandatari del club.

Benedito ha exposat avui les línies més interessants de l'apartat de participació del soci barcelonista del seu programa de campanya, i ha assegurat que si fos president acostumaria els socis "a participar en el club i a votar decisions importants". I és que l'aspirant a la presidència pretén dur a terme "un moviment de renovació social", que motivarà una revisió dels estatuts per donar cabuda al vot electrònic i també a una nova configuració de l'assemblea de socis.

Benedito ha assegurat que faria que les assemblees de compromissaris se celebressin entre els mesos de setembre i octubre i sempre en dia de partit, i ha aprofundit en l'elecció dels compromissaris, en avançar que es mantindrà el sorteig d'aquests però que estudiarà fórmules perquè els socis elegits representin veritablement els interessos dels socis.

Primerament, Benedito exigirà que els compromissaris acceptin aquest càrrec, ja que en cas contrari seran els suplents en la votació els que ocuparan les funcions dels compromissaris que no acceptin aquesta funció.

A més, l'aspirant pretén que el soci elegit no acudeixi a l'assemblea sense gairebé informació, com així creu que succeeix en aquests moments, i per això pretén impulsar reunions durant sis setmanes amb antelació a la reunió anual amb els compromissaris per exposar-los tota la informació que caldrà votar.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.