Esports

Rafa Nadal cau davant Andy Murray a la final de Rotterdam (6-3, 4-6 i 6-0)

Tenis

El mallorquí Rafael Nadal, número u mundial, ha perdut la final del torneig de Rotterdam davant el joc potent d'Andy Murray (6-3, 4-6 i 6-0), segon cap de sèrie del torneig, que no ha necessitat massa esforç per endur-se el trofeu holandès davant un Nadal afectat pel dolor que afecta el seu genoll dret

Nadal no s'ha trobat còmode en cap moment, tot i que ha tirat d'orgull, primer per equilibrar el partit i després per jugar l'últim set en comptes d'optar per la retirada, una vegada que el seu físic ja no permetia culminar la remuntada. La part final és la millor mostra de l'estat en el qual el mallorquí ha afrontat l'última part del xoc.

Amb tot, Nadal ha batallat en el primer parcial, però Murray ha aprofitat una de les dues boles de break que ha gaudit i no ha deixat marge per a la maniobra del seu rival, que al començament del segon set ha descobert el seu verdader estat físic. Amb 2-1 a favor, Nadal ha sol·licitat ajuda mèdica al genoll mostrant evident signes de dolor.

Estranyament, el partit ha entrat llavors en una espiral de trencaments de servei. Nadal ha començat a baixar el seu rendiment de manera lògica, però Murray, en lloc d'aprofitar la lesió per tancar el partit, s'ha deixat atrapar pel dubte, sobretot amb el seu servei, ja que només ha arribat a un 43% de primers serveis i ha acabat perdent el set.

La final ha quedat abocada llavors a un curiós tercer set, que havia d'aclarir la malaltia de Nadal i la confusió de Murray. Tot i això, el genoll del número u ha tancat qualsevol debat, ha anul·lat definitivament les possibilitats d'una remuntada i ha deixat en safata a l'escocès el desè títol de la seva carrera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.