Esports

Nadal guanya el partit contra Nalbandián i es classifica per a quarts a l'Indian Wells

Indian Wells

Rafa Nadal jugarà els quarts de final del Masters 1000 d'Indian Wells, després de superar l'argentí David Nalbandián.

El tenista manacorí ha començat el partit de vuitens de final amb mal peu, però després de gairebé tres hores de joc s'ha acabat imposant al seu rival. Nadal ha perdut el primer set per 6-3, però ha salvat quatre boles definitives amb 5-3 i una més restant amb 5-4, per imposar-se amb 7-6(5) i 6-0 en els dos següents parcials.

Malgrat la victòria, el manacorí ha declarat que "ha tingut sort" perquè no ha entrat al partit "amb la millor mentalitat". "No tenia una idea clara de com jugar, probablement perquè havia perdut contra ell en les dues ocasions anteriors", ha assenyalat. Nadal ha reconegut que ha de millorar per jugar contra l'altre argentí, Juan Martín Del Potro, al qual s'enfrontarà a quarts de final. "He de jugar el meu tenis i avui no ho he fet. He aconseguit una gran remuntada i espero jugar més agressivament a partir d'ara", ha explicat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.