Esports

Nadal es classifica per a vuitens al Masters d'Indian Wells

Tenis

El manacorí Rafael Nadal es va apuntar el triomf davant del joveníssim Donald Young per 6-1 i 6-3 per accedir als vuitens de final del Masters Series d'Indian Wells, el primer de la temporada, i del qual va caure en aquesta jornada l'espanyol Carles Moyà després de la seva derrota davant de James Blake.

Nadal, defensor del títol, gairebé no va trobar oposició en Young, de 18 anys i prometedor, però que va assistir a la lliçó d'un mestre, especialment en el primer temps. El balear, seriós i intens des del fons, va aprofitar a la perfecció els errors inicials de l'ingenu americà per situar-se amb 3-0 i dos 'breaks' a favor seu.

Young va notar l'escenari i el joc del rival, arrasador i sense concessions. Els dos trencaments van condicionar la resta del set tot i que el de Chicago, que va ser número 1 júnior, va anar entonant-se amb el pas dels minuts, es va apuntar un joc i va oferir la veritable mesura del seu joc en els punts finals del primer set.

El partit es va equilibrar en el segon set, amb un Young menys erràtic. Però Nadal va tornar a marcar diferències en el sisè joc, per trencar el servei del de Chicago i apuntalar el triomf.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.