Esports

Tommy Robredo fa baixar Marcos Bagdhatis dels núvols

L'olotí supera el botxí de Federer i accedeix per primer cop als quarts de final del torneig. El seu pròxim rival serà Andy Roddick, a qui no ha guanyat mai en deu enfrontaments

L'alegria li va durar ben poc, a Marcos Bagdhatis, el protagonista de la victòria més sorprenent en els setzens de final d'Indian Wells amb l'eliminació del totpoderós Roger Federer. Ahir Tommy Robredo el va fer baixar dels núvols amb un convincent triomf (7-5, 0-6 i 6-4), que el situa per primera vegada en els quarts de final del Masters 1000 californià.

L'olotí va confirmar les bones sensacions de l'eliminatòria anterior, amb una aclaparadora victòria contra l'israelià Sela, i va saber reaccionar després d'un segon set cedit en blanc contra el xipriota. L'equilibri es va restablir en la tercera mànega.

Robredo va prendre la iniciativa amb un trencament en el setè joc (4-3) i ja no va deixar escapar el triomf, en la segona pilota de partit de què va disposar. Dues hores i divuit minuts de joc per segellar el primer èxit del català en quatre partits contra el xipriota.

El duel particular encara és més desigual amb el pròxim rival del garrotxí. Robredo buscarà un lloc en les semifinals contra Andy Roddick, l'únic supervivent nord-americà en el quadre. El 10-0 a favor del canoner de Nebraska en els enfrontaments entre els dos jugadors ho diu tot sobre les dificultats que es trobarà el català per avançar fins a la penúltima eliminatòria. Roddick, que encara no ha cedit cap set en el torneig, va accedir als quarts després de deixar fora de combat l'austríac Jurgen Melzer (7-6 i 6-4).

Amb les eliminacions dels dos primers caps de sèrie, Federer i Djokovic, han augmentat les possibilitats d'èxit de l'escocès Andy Murray (4), que no va tenir gaire desgast per superar el murcià Nicolás Almagro (6-2 i 1-0), retirat per unes molèsties al peu esquerre. El seu pròxim contrincant serà el suec Robin Soderling, que es va imposar al francès Jo-Wilfred Tsonga (6-3 i 6-4), botxí d'Albert Montañés.

Èxit de Pepa Martínez

En el quadre femení, la murciana Maria José Martínez, que s'entrena a Catalunya, es jugava aquesta matinada l'accés a les semifinals contra l'australiana Samantha Stosur(8).

Pel camí, Martínez ja s'havia desfet de dues caps de sèrie, la bielorussa Victoria Azarenka i la belga Yanina Wickmayer. La vencedora s'enfrontarà a la sèrbia Jelena Jankovic, que ahir va vèncer la russa Alisa Kleibanova, per un doble 6-4.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.