Esports

Guardiola prescindeix de Pinto, Càceres, Sylvinho i Víctor Sánchez per jugar a Mestalla

Messi, recuperat de les molèsties estomacals que li van impedir jugar l'últim partit, ha entrat en la convocatòria, i podria ser titular

El Barça es desplaçarà dissabte a València per jugar el partit de Lliga a Mestalla amb 18 jugadors i les absències de Pinto, Càceres, Sylvinho i Víctor Sánchez, descartats pel seu entrenador, Pep Guardiola.

El tècnic barcelonista ha facilitat la convocatòria oficial on Jorquera serà el porter suplent i Pedro Rodríguez jugarà amb el Barcelona Atlètic davant l'Oriola.

Càceres, que no ha pogut formar part de la convocatòria davant el Sevilla per una gastroenteritis, tampoc viatjarà a València, com Sylvinho, Pinto i Víctor Sánchez.

Messi, ja recuperat de les molèsties estomacals que li van impedir jugar l'últim partit, ha entrat en la convocatòria, i segurament serà titular a Mestalla.

Així, els 18 jugadors convocats per Guardiola són: Valdés, Jorquera, Alves, Abidal, Puyol, Márquez, Piqué, Xavi, Iniesta, Keita, Gudjohnsen, Touré, Busquets, Henry, Eto'o, Messi, Hleb i Bojan.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.