Esports

Laporta és citat al jutjat per unes al·lusions a Oriol Giralt

El president del Barça critica en un llibre l'impulsor de la moció de censura del 2008

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, està citat als jutjats de Barcelona a requeriment de l'impulsor de la moció de censura del 2008, l'advocat Oriol Giralt, que ha portat el mandatari del Barça als tribunals per unes al·lusions en un llibre escrit per Anton Maria Espadaler (Joan Laporta. Passió absoluta).

El llibre és una transcripció de diverses converses entre Espadaler i Laporta, que es refereix a Giralt afirmant que l'advocat va presentar un projecte a la junta del FC Barcelona pel qual, en cas que el club ho considerés, rebria 150.000 euros i només 6.969, per tractar-se d'un assessorament, en el cas que fos rebutjat.

"Em vaig quedar bocabadat [...]. Giralt va enviar cartes al club reclamant el pagament de gairebé 7.000 euros, i com que no li vam fer cas va presentar una demanda al jutjat de primera instància número 47. Era evident que ningú a la junta li havia encarregat cap treball [...]. Al final, per evitar problemes i no fer aparèixer el nom del Barça en litigis, li vam abonar 3.000 euros. I encara rondina", relata el llibre.

Oriol Giralt nega la petició i el pagament de les quantitats descrites, i a més assegura que les paraules expressades per Laporta "són falses". Per aquest motiu, l'advocat i el president del Barça estan citats aquest dimecres al jutjat per a la conciliació prèvia, que, si no es produeix, pot donar lloc a una demanda contra el president del club.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.