Esports

Tamudo, convocat després de dos mesos

Pochettino l'inclou a la llista per jugar al partit de Copa contra el Getafe

El davanter de l'Espanyol Raúl Tamudo és la principal novetat a la llista de convocats que ha facilitat aquest dimarts l'entrenador blanc-i-blau, Mauricio Pochettino, amb vistes al partit de dimecres davant el Getafe corresponent a la tornada dels setzens de final de la Copa del Rei.

L'últim partit que va disputar Tamudo va ser el passat 12 de setembre davant el Reial Madrid. El davanter nascut a Santa Coloma de Gramenet va patir una lesió muscular en l'últim entrenament previ al partit davant el Deportivo de la Corunya i no juga des d'aleshores en partit oficial.

Per lesió es va perdre els partits davant el Deportivo de la Corunya, el Màlaga, el Xerez i el Vila-real. Una vegada recuperat, Tamudo es va veure immers en una polèmica amb el club blanc-i-blau, mentre que per decisió tècnica no ha jugat en els partits davant el Tenerife, el Sevilla, el Valladolid i l'Sporting de Gijón (de Lliga) i davant el Getafe (Copa del Rei).

Al marge de Tamudo, tornen a la llista de convocats David García, Javi Ruiz i Víctor Ruiz, mentre que causen baixa Fernando Marqués i Juan Forlín, lesionats, i Carlos Kameni, concentrat amb la selecció del Camerun.

La llista completa és: Cristian Álvarez, Javi Ruiz, Pillud, Pareja, Roncaglia, David, Chica, Moisés Hurtado, Javi Márquez, Verdú, De la Peña, Luis García, Nakamura, Iván Alonso, Callejón, Ben Sahar, Víctor Ruiz, Baena i Tamudo.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.