Esports

Dani Pedrosa aconsegueix la segona 'pole' de la temporada

Dani Pedrosa li ha tret el millor temps a l'italià Valentino Rossi en l'últim moment de l'únic entrenament oficial per al Gran Premi de Malàisia de Moto GP que se celebra al circuit de Sepang. És la segona pole de la temporada per al pilot de Castellar del Vallès. Després de millorar tots els parcials del seu rival i quan ja pràcticament ningú no tenia opció de doblegar el campió italià, el català ha aconseguit arrabassar-li la primera posició amb més de quatre dècimes de segon d'avantatge.

El mallorquí Jorge Lorenzo ha finalitzat tercer, tot i que en alguns moments de l'entrenament s'havia situat primer, i compartirà graella de sortida amb Pedrosa i Rossi. Per la seva banda, Toni Elías ha quedat relegat a la darrera posició. Sortirà des de la setena fila, en dinovena posició. El català havia començat molt bé els entrenaments oficials, en què va obtenir el segon lloc, però en el tram final ha acabat darrer, molt lluny dels pilots de la capçalera i sense aconseguir un rendiment òptim de la seva Ducati. 

En 125, Pol Espargaró sortirà quart, i Josep Olivé, sisè.

 

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.