El DKV Joventut venç el Reial Madrid i passa a la final de Copa

Copa del Rei de Bàsquet

El DKV Joventut s'enfrontarà al TAU Vitòria en la final de la Copa del Rei de bàsquet després de vèncer per cinc punts (76-81) el Reial Madrid al Buesa Arena de Vitòria.

Els primers compassos del partit han començat amb domini de l'equip madrileny que ha acabat el primer quart amb un avantatge de vuit punts, 28 a 20. Al segon quart, la penya ha recuperat l'espai perdut, finalitzant amb un 46-44 favorable al Madrid i un parcial de 18-24 a favor de la penya. Al tercer quart l'equip badaloní ha capgirat el marcador, i ha acabat el periode set punts per sobre, 61-68, amb un parcial de 8-18. A l'últim quart el Reial Madrid ha escurçat distàncies, situant-se només un punt per sota a dos minuts del final (74-75), en un final molt competit, la Penya s'ha imposat per cinc punts de diferència, 76-81, amb un parcial de 15-13 favorable a l'equip madrileny.

Els dos equips han arribat a la semifinal després que divendres tots dos equips guanyessin els seus respectius adversaris de quarts de final. Els d'Aíto García Reneses van superar per 84-59 el Pamesa València i s'enfrontaran contra els de Joan Plaza, que ahir van vèncer 73-60 l'Akasvayu Girona.

La final de la Copa del Rei de bàsquet es disputarà aquest diumenge a les 18h.