Esports

Tintín Márquez: "No permetré que es digui que sóc madridista"

Lliga BBVA

Hi ha coses que per a alguns són sagrades. La ideologia o els colors entren en aquest àmbit. Tintín Márquez portava dies amb el pap ple i ahir el va buidar. En una entrevista van transcriure que era madridista. Totalment fals. El tècnic de l’Espanyol va voler deixar clar ahir que els porus li traspuen flaires blanc-i-blaves.

Cap de setmana sense competició i 72 hores de descans per als jugadors. Abans de la desconnexió, missatge clar de Tintín Márquez per treure’s el “mal de fetge” que feia dies que se’l menjava per dins. “Vull aclarir una cosa que m’ha fastiguejat molt. Es van tergiversar unes paraules meves, dient que era madridista. Em fa molt de mal perquè sóc periquito des dels 7 anys, porto 20 anys al club i els meus tres fills són periquitos. I demano perdó si algun soci s’ha pogut sentir ofès en llegir-ho. No permetré que ningú digui enlloc que sóc madridista. Vull que quedi ben clar, però ben clar, que sóc espanyolista”, va proclamar. L’entrevista a El Larguero de la SER va ser l’origen del conflicte, que li ha comportat moltes crítiques en els fòrums dels seguidors blanc-i-blaus.

Aclaracions al marge, la pausa de la Lliga arriba després d’un empat amb molt bona imatge al Bernabéu. L’equip va tenir l’esfèrica, tal com reclama al mister, que vol agafar el 2-2 com a reflex del camí a seguir. “Vull veure l’Espanyol del Bernabéu, l’equip que vol la pilota, és descarat i defensa bé. Ha estat el nostre millor partit fins ara”. El matí va estar marcat per la visita del menut Marc Cendra, que als 4 anys ha superat dues operacions per un tumor cerebral i ahir va veure complert el somni de conèixer Tamudo. Les fotografies il·lustraran un calendari benèfic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.