Esports

Ferrer supera Robredo

Davydenko derrota Stepanek i serà el rival de Nadal en semifinals

L'alacantí David Ferrer ha guanyat en dos sets, 6-3 i 6-4, l'últim català que disputava el Trofeu Comte Godó, Tommy Robredo. 

Ferrer s'ha mostrat superior tot el partit, que ha durat una hora i dotze minuts, i Robredo, molt irregular. Ferrer ha trencat el servei en cada set: en el vuitè joc del primer per posar-se 5-3 i en el cinquè del segon, per col·locar-se 3-2.

El d'Hostalric ha explicat que no ha sabut aprofitar "les oportunitats" i se li ha escapat el partit "per petits detalls". A més, ha comentat que aquesta competició ja no li interessa perquè ell ja està pensant "en la següent". I és que la setmana que ve estarà a Roma.

Ferrer, quart cap de sèrie, és la tercera vegada consecutiva que arriba a la semifinal d'aquesta competició. En roda de premsa, ha dit que és un dels seus tornejos preferits perquè de petit ja hi assistia amb els seus pares i ara "aspira a guanyar-lo". 

David Ferrer s'enfrontarà demà a semifinals amb el guanyador del partit entre el madrileny Fernando Verdasco, segon cap de sèrie, i el xilè Fernando González.

Nadal
El rus Davydenko s'ha convertit en el rival de Nadal a semifinals, després de derrotar Stepanek per 6-7, 6-2 i 6-2.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.