Esports

Sánchez Llibre imputat per frau fiscal

El president de l'Espanyol apareix com a client del bufet d'advocats relacionat amb el cas Pretòria. Segons el diari 'Público', aquest bufet hauria emès factures falses per a l'Espanyol per un valor de 300.000 euros

El president del RCD Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, ha estat imputat pel jutge Baltasar Gazón per un presumpte delicte de frau fiscal i blanqueig de capitals relacionats amb el traspàs del migcampista Sergio González al Deportivo de La Coruña, segons que ha publicat avui el diari Público.

El despatx d'advocat barceloní que va donar nom a l'operació Pretòria, que també investiga Garzón, hauria tingut entre els seus clients el RCD Espanyol, que presumptament va contractar els serveis dels germans Pretus en almenys tres ocasions.

Segons les dades revelades per Público, Pretus va endossar presumptament al club blanc-i-blau factures falses per valor superior a 300.000 euros emeses per una societat amb seu en el paradís fiscal de Maderia, creada a aquest efecte pel bufet d'advocats.

Aquestes suposades factures falses estarien relacionades amb el traspàs de Sergio al Deportivo de La Coruña el 2001 i amb el procés d'adquisició de la nacionalitat italiana de l'argentí Maxi Rodríguez, qui va arribar del seu país el 2002 per jugar en el conjunt espanyolista procedent del Newell's Old Boys.

A més de Daniel Sánchez Llibre, també apareixen com implicats altres dirigents del club que van participar presumptament en aquestes activitats irregulars, cas de l'exdirector general José Luis Marcó i de l'encara director financer, Albert Amat de Grandes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.