Esports

Márquez, 10 dies de baixa i Martín Cáceres, a la Juve

El mexicà té una lesió muscular lleu, mentre que l'uruguaià tanca la seva cessió a l'equip italià

Rafa Márquez estarà de baixa entre deu i quinze dies per un trencament muscular al bessó intern de la cama esquerra que li impedirà jugar l’últim partit de la gira a San Francisco i l’anada de la Supercopa espanyola al camp de l’Athletic el dia 16. El mexicà, que venia d’estar tres mesos de baixa per una greu lesió al genoll, es va lesionar en l’entrenament previ al partit contra el Sounders. La seva lesió és la primera mala notícia que arriba de la gira blaugrana pels Estats Units, però no impedirà que la selecció mexicana el mantingui en la convocatòria de l’important partit contra els EUA del pròxim dia 12.

Davant la lesió de Márquez, Pep Guardiola ha tornat a remarcar la necessitat de fitxar un altre defensa: “No tinc gaires defenses. Estem treballant en això. Sort que tenim molt bon planter i [Muniesa i Fontàs] m’estan donant molta confiança. També tinc Touré. Seguirem amb el que hi ha”. Henrique de moment no convenç gaire i va provar ahir de lateral.

El que ha marxat ja és Martín Cáceres, perquè la passada nit s'ha fet oficial la seva cessió a la Juve en principi per una temporada, encara que el club torinès ha aconseguit una opció de compra per 11 milions d’euros fixos més un de variable. El Juventus pagarà íntegrament la fitxa de Martín Cáceres durant la temporada de cessió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.