Esports

Pochettino: "Hem d'anar a combatre i a disputar el partit"

L'entrenador blanc-i-blau afirma que els crits en contra al Camp Nou creen rebel·lia i toquen l'orgull dels seus jugadors

L'entrenador del RCD Espanyol, Mauricio Pochettino, ha assegurat que el seu equip sortirà a "combatre" i a "disputar" el derbi al FC Barcelona, ja que no està a favor de sortir per un empat en cap partit i encara menys aquest dissabte, quan els blanc-i-blaus es juguen moltes coses, entre les quals "la imatge" del club.

No és comparable el partit de demà al derbi de l'any passat, quan els espanyolistes van vèncer per 0-2, però Pochettino assegura que és "veritat" que, com llavors, han de sortir al Camp Nou a "combatre". "Caldrà disputar el partit i plantar cara sabent que davant tenim un dels millors equips del món", ha advertit. El tècnic argentí és conscient que "tothom" dóna com a favorit el Barcelona, una cosa "lògica" d'acord amb les respectives dinàmiques de joc. "No acostumo a pensar que no hi ha res a perdre, podem perdre 3 punts i hi ha una imatge que s'ha de cuidar. És un bon escenari per fer un bon partit", ha afegit.

"Portem un parell de setmanes o tres que agafes una dinàmica negativa i la situació és adversa. Si comencem a sumar la quantitat de coses que han ocorregut, com el fet de tenir els dos laterals esquerres lesionats, Iván Alonso amb angines que li fan perdre 3 kg en uns dies... Són massa contratemps que per descomptat que fan mal", ha comentat sobre la mala sort en forma de lesions.

Però dintre de totes les coses dolentes que passen al club blanc-i-blau, n'hi ha alguna que podria donar-los ales de cara al derbi, més enllà dels tres últims bons resultats obtinguts -1 victòria i 2 empats-, com el fet que davant dels crits adversos dels culers, els jugadors blanc-i-blaus es creixin. "Et crea rebel·lia, et toca l'orgull i et fa treure forces d'on sigui per sortir al camp. Pot jugar un paper positiu per a nosaltres", ha argumentat.

Sobre l'absència del seu compatriota Leo Messi, ha assegurat que serà important per al Barça perquè és "difícil" trobar algú que aporti el mateix que el Pilota d'Or. "Perd el millor jugador del món ara mateix. El que aporta Messi és molt difícil que ho pugui aportar un altre jugador. Però el Barcelona té recanvis per fer-ho bé", ha matisat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.