Esports

Repeteixen el muntatge festiu a la plaça Catalunya per si el Barça guanya la Copa del Rei

Repetint la iniciativa del passat diumenge 10 de maig, l'Ajuntament de Barcelona, el Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya, Televisió de Catalunya, 'El Periódico de Catalunya', el diari 'Sport' i Catalunya Ràdio treballen coordinadament per organitzar un acte festiu i mediàtic de trobada a la zona centre de la ciutat, de cara a la possible consecució de la Copa del Rei per part del FC Barcelona el pròxim dimecres 13 de maig. Aquest muntatge es preveu repetir en condicions similars, si el FC Barcelona aconsegueix algun altre títol de les competicions que encara disputa, com pot ser la Lliga, el pròxim caps de setmana, o la Copa de Campions, el proper 27 de maig, a Roma.

Si el FC Barcelona guanya la Copa del Rei, dimecres 13 de maig es muntarà una àrea de celebració que comptarà amb protagonistes mediàtics i continguts audiovisuals, a càrrec dels mitjans de comunicació organitzadors, que faran de la plaça de Catalunya el seu escenari principal d'emissió d'una programació especial per la possible celebració, un cop finalitzat el partit.Aquest muntatge espera servir de punt de concentració de les celebracions dels ciutadans, que podran ser testimonis directes de l'emissió dels programes especials post-matx de Catalunya Ràdio i Televisió de Catalunya, i l'aparició de protagonistes esportius de 'El Periódico de Catalunya' i del diari esportiu 'Sport', vinculats amb el món del futbol i el FC Barcelona.Paral·lelament, s'establirà l'habitual dispositiu preventiu de seguretat liderat pels Mossos d'Esquadra, amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana de Barcelona, que tindrà especial incidència en la zona de Rambles i tot l'entorn de la plaça Catalunya, per prevenir incidents i organitzar amb criteri de Protecció Civil i seguretat la congregació de milers de persones a la zona centre de la ciutat.Es preveu ubicar lavabos públics a l'entorn de la zona de celebració, i organitzar l'accés a la Rambla de Canaletes i la plaça de Catalunya. S'ha recomanat  a tots els ciutadans que vulguin acudir a la zona per celebrar la victòria d'un dels clubs de futbol de la ciutat, que facin servir el transport públic o s'hi desplacin a peu, en previsió que es donin restriccions de trànsit i aparcament al voltant de la plaça de Catalunya, Rambles, carrer Pelai, plaça Universitat, ronda Sant Pere, passeig de Gràcia, carrer Fontanella i rambla de Catalunya.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La quarta corba frustra les opcions d’Àlex Palou a Iowa

Girona
 

El cel només el tocarà un

Barcelona
 
 

Fronteres a cop de pedal

 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona
 

Messi, una llegenda infinita

Barcelona