Esports

L'Espanyol destitueix Tintín Márquez

Lliga BBVA

La directiva de l'Espanyol ha anunciat la destitució de l'entrenador del primer equip, Tintín Márquez, a última hora d'aquesta nit, després d'una reunió d'urgència convocada just després de la derrota de l'equip blanc-i-blau davant l'Sporting de Gijón. El club, que justifica la decisió en el baix rendiment de l'equip, anunciarà en les pròximes hores el nom del substitut, que algunes fonts assenyalen que podria ser Luis Fernández.

L'Espanyol ha perdut per un gol a zero davant l'Sporting de Gijón en el partit que s'ha disputat aquest diumenge a la tarda a Montjuïc. L'equip asturià s'ha avançat al minut 29 gràcies a un gol de Carmelo.

L'onze inicial dels de Tintin Márquez ha estat format per Kameni, Sergio Sánchez, Jarque, Lacruz, Beranger, Moisés Hurtado, Àngel, Coro, Nené, Luis García i Tamudo, mentre que Román Martínez s'ha quedat a la banqueta. Per la seva banda, Manuel Preciado ha alineat Cuéllar, Sastre, Gerard, Iván Hernández, Canella, Camacho, Matabuena, Pedro, Carmelo, Diego Castro i Bilic. L'àrbitre és Pérez Lasa, del Col·legi Basc.

La primera part ha estat marcada per un ambient fred, tant pel que fa al clima com a l'esperit amb què l'Espanyol ha afrontat el partit. El gol de l'Sporting, al minut 29, ha generat un ambient de desencís. Tamudo ha hagut de ser substituït a l'inici de la segona part, lesionat per una caiguda fortuïta. A la segona part, tot i algunes ocasions, no hi ha hagut moviments al marcador. El públic ha acabat improvisant una mocadorada i demanant la dimissió del tècnic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.