Esports

Pere Gratacós podria abandonar la selecció catalana de futbol

Esports

El seleccionador català, Pere Gratacós, ha anunciat que no renovarà el seu contracte amb la Federació Catalana de Futbol, que expira al 30 de juny del 2009. "En un 99,9% aquest serà el meu darrer partit amb aquesta junta directiva", ha exclamat el de Sant Ferriol (Garrotxa) i ha prosseguit, "els projectes tenen un principi i un final".

El tècnic, que des de finals de l'any 2005 va substituir a Àngel 'Pichi' Alonso, ha assegurat que té altres idees. L'expreparador, entre d'altres equips, del Figueres, ha avaluat la seva tasca, "s'ha donat un salt fora de Catalunya, com es va veure al País Basc" i ha considerat que pel que han representat "políticament em quedo amb els enfrontaments amb Euskadi".

Així, Gratacós dirigirà el seu darrer matx aquest diumenge davant el combinat de Colòmbia. Aquest dimarts, a la seu de la federació a Barcelona, Pere Gratacós ha donat la llista de convocats.

Entre els 21 escollits hi haurà quatre cares noves, el porter del Reial Madrid Jordi Codina, el blaugrana Sergi Busquets, el migcampista Jordi Matamala del Girona i el grana Jordi Alba.

Respecte a les baixes dels barcelonistes Xavi Hernàndez, escollit millor jugador de la passada Eurocopa, i Víctor Valdès, el seleccionador ha argumentat que tenien "programades altres activitats, que no han pogut ajornar. Tot i així, la seva voluntat era jugar".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.