Esports

Del Bosque critica la "pressió" de Guardiola sobre Iniesta i Piqué perquè no disputin la Copa Confederació

El tècnic espanyol remet al cos mèdic de la Federació Espanyola de Futbol l'última paraula sobre l'estat físic dels jugadors

El tècnic de la selecció espanyola, Vicente del Bosque, ha afirmat aquest dilluns que "no li agrada gens" que existeixi "pressió" sobre determinats futbolistes perquè no es desplacin a Sud-àfrica per disputar la Copa Confederació, en referència a la voluntat de Pep Guardiola d'evitar que Iniesta i Piqué, lesionats, participin en aquest campionat, tot i que ha dit entendre "perfectament" la postura de l'entrenador blaugrana a l'hora d'advertir dels problemes físics dels seus jugadors.

Del Bosque ha informat que la Federació Espanyola de Futbol, a través dels seus serveis mèdics i el seu director general esportiu, Fernando Hierro, s'han posat en contacte amb els jugadors "tocats" i els seus clubs i ha confiat que estiguin recuperats per arribar a punt a la Copa Confederació.

"Nosaltres els escoltem a tots: clubs, entrenadors i jugadors, però tenim un cos mèdic capacitat per decidir el que creiem convenient i sempre evitant cap situació perillosa per als jugadors", ha assegurat el tècnic, que ha insistit que a la concentració es valorarà exactament l'estat dels jugadors que tenen problemes físics i que confia que "el més normal és que hi vagin tots", a Sud-àfrica, ja que si pensés diferent, no hauria fet la convocatòria tal com l'ha fet.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.