Esports

Laporta: "La caverna mediàtica espanyolista no tolera que el Barça projecti els catalans internacionalment"

El president del Barça reconeix que setmanalment rep amenaces de mort

La "caverna mediàtica espanyolista" li té "ganes al Barça, i, en especial, em té ganes a mi". El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha insistit que hi ha una campanya liderada per "mitjans espanyolistes esportius, i no esportius" per "desprestigiar i perjudicar" el club quan travessa "el millor moment de la seva història".

El Barça "projecta els catalans a nivell nacional, estatal i internacional", un fet que "no toleren els mitjans d'aquesta caverna", ha denunciat.

Laporta ha negat que el seu posicionament polític estigui fent perdre seguidors al Barça fora de Catalunya: "Al contrari, en guanyem perquè molts s'identifiquen amb els valors de democràcia i llibertat que defensem".

El president ha fet aquestes declaracions poc després de pronunciar la lliçó inaugural a la Facultat de Comunicació Blanquerna, pertanyent a la Universitat Ramon Llull.

"No podem renunciar als nostres orígens, que són catalans", ha explicat. "Jo em posiciono perquè el Barça històricament s'ha posicionat sempre". En relació a la manifestació que va encapçalar, el president ha recordat que es tractava d'una manifestació "democràtica i pacífica".

Amenaces de mort
Laporta ha assegurat avui que setmanalment rep amenaces de persones anònimes que a través de missatges al seu mòbil li asseguren que li tallaran "el cap i les cames". Ha fet referència a la tensió que sol anar associada amb el càrrec de president del Barça i ha explicat que ha viscut en carn pròpia l'angoixa per l'actuació de gent que ha volgut segrestar els seus fills i que ha amenaçat la família.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.