El Chelsea consuma la seva presència a Moscou

El Chelsea ha guanyat, a la pròrroga, el Liverpool en el partit de tornada de les semifinals de la Lliga de Campions (3-2).

Roman Abramóvitx està a només un pas de fer realitat el somni que ha perseguit amb les seves multimilionàries inversions. Després de molts intents infructuosos amb Mourinho a la banqueta, el seu Chelsea disputarà per primera vegada la final de la Champions en derrotar ahir el Liverpool per 3-2 (1-1 a l’anada) en un partit intens que es va decidir a la pròrroga. El rival dels blues a Moscou serà el Manchester United, en la primera final anglesa d’aquesta competició.

Drogba va obrir el marcador al minut 33, però al 64, quan més controlat tenia el Chelsea el partit, Torres va tornar a igualar l’eliminatòria. Ja a la pròrroga, Lampard, de penal, i Drogba van disparar els locals al marcador, encara que Babel, a tres minuts del final, va posar un xic d’emoció.