Esports

Xavi no se sent campió de Lliga, però sí "superior" al Madrid

El centrecampista diu que abans anaven al Bernabéu amb por i ara, a "guanyar"

El centrecampista del Barça Xavi Hernández ha comentat avui que, malgrat vèncer en el clàssic del Santiago Bernabéu el Reial Madrid (0-2) i posar-se amb tres punts d'avantatge al capdavant de la classificació, els jugadors blaugrana no se senten campions de moment, però sí superiors.

"No ens sentim campions, la veritat. Tenim sortides realment difícils. Serà molt dur, hem fet un pas important però cal ser conscients que el Madrid no es rendirà mai, seguiran fins que no puguin més", ha manifestat.

L'internacional ha assegurat que se sent "satisfet" per molts motius, com per donar les dues passades de gol o aconseguir un "doble triomf", a més de perquè es "va fer justícia" a l'estil del Barça. "Per nosaltres és fantàstic tot, ha estat rodó i té molt mèrit, és clar. Guanyar al bernabéu sent superiors, amb l'esforç que han fet econòmicament per contrarestar els títols aconseguits pel Barça l'any passat, té un mèrit extraordinari", ha assenyalat. "I més amb gent de la casa, és una satisfacció doble", ha afegit.

"Som els que juguem i quan les coses van malament és culpa nostra. Però Guardiola ens ha donat una disciplina i conceptes fantàstics. Cada partit l'adapta i el sap portar a terme. Ens dóna una motivació molt bona i és un entrenador fantàstic. Té un mèrit extraordinari el que ha fet des que va arribar al Barça", ha destacat del seu tècnic.

"Pep és molt valent. Abans hi havia certa sensació de por i no anàvem a guanyar. Ara sí, al Bernabéu i a qualsevol lloc", ha comentat sobre l'aportació mental de Guardiola al vestidor.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.