Esports

L'Unicaja s'imposa al Joventut a Màlaga (76-66)

Lliga ACB

L'Unicaja es va imposar al Joventut ahir a Màlaga per 76-66. O el que és el mateix, el mestre Aíto García Reneses va guanyar el primer duel de la temporada que l'enfrontava a Sito Alonso, el seu deixeble en les últimes temporades a la Penya. Aíto s'ha enfrontat en 80 ocasions a l'equip verd-i-negre des del 1973 amb un balanç de 44 victòries i 36 derrotes.

El Joventut (10 de 26 triples) va plantar cara i va tenir les seves opcions fins als últims minuts en un partit jugat amb molta pressió defensiva, però al final es va haver de resignar davant l'efectivitat de l'Unicaja, que encara va estar millor que els verd-i-negres des de la línia de 6,25 metres (13 de 26).

La Penya ha perdut en les seves últimes nou visites a Màlaga en partits de Lliga ACB, i ahir, encara que globalment no va estar malament i que la diferència de 10 punts dels malaguenys és excessiva pel que van demostrar un i altre equip, sí que va tenir algunes llacunes que van fer impossible trencar la dinàmica de derrotes al Martín Carpena.

Per exemple, les 18 pilotes perdudes per només 7 recuperades. O els 6 taps rebuts per cap de fet. O el mal partit de Mallet (5 punts, amb 2/9 tirs de camp) i 5 pilotes perdudes. O la nul·la aportació d'Hernández Sonseca (cap punt, dos rebots i -6 de valoració). O el poc protagonisme de Bogdanovic, que només va jugar 4 minuts. O el fet que el seu màxim anotador, Bracey Wright, no es despertés fins al tercer quart i al final maquillés els seus números.

L'equip badaloní, que va llançar 15 tirs lliures menys que el seu rival (14 per 29), però, també va tenir les seves virtuts. A banda del 10 de 26 en triples, va agafar 2 rebots més que l'Unicaja (28 a 30, amb 13 captures ofensives) i va fer mal amb les seves defenses alternatives en molts moments als malaguenys.

El Joventut, que va disposar d'un 37-42 i un 50-54, va tenir en Jasaitis (21 punts, amb 5/8 triples) i Mensah-Bonsu (10 p., 4 rebots i 6 faltes rebudes) els seus homes més destacats. A l'últim quart, però, l'Unicaja va estar molt encertat en els triples (5) i entre Haislip, Kelati i Welsch, juntament amb la feina de Carlos Jiménez (10 p. i 10 r.) van trencar la Penya i Aíto va sortir victoriós davant Sito Alonso.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.