Esports

Interior exigirà a l'Espanyol que eviti l'entrada de bengales al camp

El departament d'Interior demanarà una reunió urgent amb representants de l'Espanyol aquesta setmana per exigir als responsables del club que posin els mitjans que calgui per evitar que els seguidors radicals de qualsevol equip entrin al camp amb bengales i altres objectes perillosos. Ho ha anunciat el conseller, Joan Saura, en una entrevista a Catalunya Informació hores després dels incidents d'aquest dissabte durant el derbi entre el Barça i l'Espanyol.

Un grup de Boixos Nois van llançar bengales des de la graderia i van provocar incidents que van obligar a aturar el partit. Directius de l'Espanyol s'han queixat que els Mossos d'Esquadra no van voler intervenir-hi quan van ser alertats de la presència de les bengales pels responsables de seguretat del club. Pel conseller, l'actuació de la policia va ser correcta. "Havia de ser professional i oportuna, van actuar en el moment que van considerar millor i van detenir cinc persones", ha dit.

Per Saura, el problema és per què les bengales van entrar a l'estadi de Montjuïc. "Suposo que no els va resultar fàcil, però el cas és que les van poder fer entrar, i això no es pot repetir. Al camp del Barça es van posar mesures per evitar-ho i s'han eliminat les bengales", va puntualitzar. Per això, comandaments dels Mossos d'Esquadra es reuniran amb responsables de l'Espanyol, per fer balanç dels incidents i exigir-los que controlin millor els accessos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.