Pep Guardiola

Entrenador del FC Barcelona

Guardiola: «La diferència és que fins al 0-1 nosaltres l'hem clavat i ells no»

«Li anirà bé per créixer saber que no ha marcat però ha fet un partit fantàstic»
«Si teniu per aquí altres nois així, com Pedro i Jeffren, els rebrem encantats»
«Fins al 0-1 només hi havia un equip, que eren ells. Després, tot ha canviat»

Una anàlisi senzilla, però de ben segur certa, va fer Guardiola del partit: «Fins al gol del 0-1, la diferència és que nosaltres l'hem clavada i ells no. Han tingut tres ocasions claríssimes, i nosaltres teníem problemes. Després del 0-1 tot ha estat diferent. Quan un rival et pressiona tant com el Tenerife, et deixa espais darrere i ho hem aprofitat. Fins al 0-1 només hi havia un equip, que eren ells. Ens ha costat generar joc per dins, però un cop ho hem fet, tot ha canviat.» Guardiola, que va admetre les virtuts del Tenerife, va lloar Víctor Valdès, de qui va dir que havia estat «miraculós» en aturar les ocasions dels locals.

En el retorn a una illa on el Barça sempre troba grans records, a Guardiola li van recordar que fa anys havia promès que es faria soci del Tenerife i no ho havia fet. Rialler, va dir que intentaria fer-ho, i va afegir: «No heu de creure la meva paraula sempre.» De fet, la broma va continuar quan li van preguntar sobre els jugadors de Tenerife Pedro i Jeffren. El tècnic va comentar: «Fan una gran feina. I de fet, si teniu per aquí altres nois així, els rebrem encantats.» Sobre el conjunt local, va afirmar: «Ja havia vist el Tenerife contra l'Atlético i havia vist un rival agressiu que ens ve a buscar dalt, que tots salten, posen la cama, que calia vigilar en la sortida de pilota, i així ens han fet perill. Però que si els guanyàvem l'esquena els podíem fer mal. Serà difícil que perdin punts. La gent de Tenerife ha d'ajudar aquest equip, que té un tècnic extraordinari.»

A Guardiola també li van preguntar sobre les crítiques rebudes per l'equip en aquest primer tram del 2010: «Tots els comentaris diuen que no som iguals que el 2009, però només han passat tres dies des del darrer partit i no tinc temps per aquests coses. Perdrem partits, en guanyarem d'altres, com en tot procés esportiu, però ja sé que és una guerra perduda, que la gent parlarà. Però nosaltres, a l'avió de tornada, ja estarem parlant del partit de Sevilla.» Finalment, va lloar Bojan, de qui va dir que «sempre demostra el que val, però el tècnic no es porta massa bé amb ell i no li dóna més minuts. Li anirà bé per créixer saber que no ha marcat però ha fet un partit fantàstic.»


BOJAN


pedro i jeffren


EL PARTIT



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.