Pedro, d'espectador en un 0-6 a protagonista en un 0-5

Espectador en la golejada del Barça el 2002, va jugar 13 minuts

Guardiola el va deixar a la banqueta i quan va entrar va ser ovacionat

Amb els seus pares a la graderia, va participar en el cinquè gol blaugrana

La temporada 2001/02, un jove Pedro va veure com el Barça golejava 0-6 el Tenerife en el que era l'últim precedent dels blaugrana a l'Heliodoro Rodríguez López. Vuit anys després, el Barça va tornar a Tenerife i va tornar a golejar, en aquest cas 0-5. Pedro, que en el 0-6 era un espectador astorat amb el poder ofensiu del Barça, ahir va tornar a ser a l'estadi, en aquest cas amb un paper de protagonista principal.

El millor jugador sorgit de l'illa de Tenerife en molt de temps tornava a casa i rebia el suport dels seus pares, que l'observaven des de la graderia. El seu pare, que treballa en una gasolinera, fins ahir només l'havia vist en acció en la final de Roma. Ni tant sols ha viatjat mai al Camp Nou. Sí que es va desplaçar a Santa Cruz de Tenerife per veure com Guardiola decidia que Pedro havia de ser suplent. El canari va estar escalfant durant bona part del segon temps i, finalment, quan faltaven 13 minuts per al final va entrar a la gespa i va rebre una càlida ovació dels aficionats del Tenerife. Pedro ja havia declarat que no celebraria un gol contra la gent de la seva terra tot i que no va jugar mai al Tenerife (ell ho feia al San Isidro, club del sud de l'illa). De fet, va estar a punt de marcar, en una fantàstica jugada seva, i en els 13 minuts que va estar a la gespa, va demostrar que tenia ganes de deixar un bon record. Elèctric, vertical, valent, va ser un corcó i només li va faltar més temps, tot i que es va inventar una jugada que va acabar amb el cinquè gol del Barça, tot i que el darrer a tocar la pilota va ser l'argentí Luna –precisament aquell noi que als deu anys era company d'escola de Messi– que va marcar en pròpia porteria. Pedro, per si de cas, no va celebrar el gol.

Segon 0-5 en la lliga.

La golejada d'ahir es la segona més àmplia del Barça a Tenerife i curiosament, és només el segon 0-5 en un partit de lliga que aconsegueix el Barça en tota la seva història. No cal ni dir que el primer 0-5 és el famós al Bernabéu, amb Johan Cruyff a la gespa.

Puyol, golejador com en el 0-6

El febrer del 2002, el Barça va guanyar 0-6 a Tenerife i Carles Puyol també va marcar en una rematada acrobàtica de xilena. Ahir, el capità va marcar el seu primer gol del curs, un altre cop en una golejada contra l'equip canari. Puyol no marcava des d'una altra golejada com a visitant, el 2-6 al Bernabéu, quan havia fet el gol de l'empat a un.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.